Wie

Recht door Zee - presentatie en vormgeving is een reclamebureau dat sinds 2001 is opgericht en sindsdien voor menig bedrijf en particulier alles verzorgt op het gebied van reclame. Dit varieert van vormgeving en advisering tot drukwerk, belettering en buitenreclame. Maar ook bijvoorbeeld standbouw, beurspresentaties, copywriting, fotografie, advertenties. Eigenlijk gewoon alles wat in de breedste zin des woords met reclame te maken heeft.

Sinds januari 2006 staan Jan Vinke en Annelies Korst gezamenlijk aan het roer van Recht door Zee.

Recht door Zee was eerst gevestigd in Burg Hoefnagelsstraat 1a in Sas van Gent, maar daar groeien we, met ook nog 2 personeelsleden, uit onze voegen. Vandaar de zoektocht naar een gebouw met ruimte en uitstraling in het centrum van Sas. Daarom vinden wij de kerk een hele logische keuze en zijn we in augustus 2008 naar onze nieuwe locatie verhuisd.

Daarnaast willen we het ook nog graag combineren met wonen. Vandaar dat in de achterzijde van de kerk onze woning gevestigd zal worden. Naast Jan en Annelies, zullen met name Madelief en Peer hier de buurt onveilig komen maken.

© Copyright 2007 - Recht door Zee