week 6 (feb 2009)

Met carnaval in het vooruitzicht ligt het tempo voor sommigen nu iets lager, terwijl anderen in het gewone tempo doorgaan.

Buiten schiet het deze week flink op. Na een sneeuwachtige maandag waarop er weinig buiten gewerkt kan worden, is Bor 4 dagen van de partij om Walter te assisteren. Eerst hadden we er nog hoop op dat einde van de week alles op hoogte zou zijn en dat we in de daaropvolgende week de balken zouden kunnen leggen, maar dat zit er jammer genoeg toch niet in. Wel is er deze week op het front van het metselwerk hulp van onze twee kids. Zij hebben weliswaar niet de eerste steen gelegd, maar wel de vijfduizendzoveelste en dat moment leggen we dan ook even vast en zal later met een gedenksteen vereeuwigd worden.

Binnen wordt er door pa Vinke in de woonkamer hard gewerkt aan het verder afwerken van de muren en het plafond. Dat betekent dus weer veel plamuren, schuren en verven.

Annelies maakt de houten planken in de badkamer af en beits en lakt ook de vensterbanken van de kinderen al een keer. Verder worden de deurkozijnen van Peer en Madelief gegrond en wordt de deur van de badkamer gelakt, dus ook boven vordert het weer gestaag. Verder stort ze zich op het schuren van de muren in de bijkeuken. Intussen houdt Dikkie zich nog bezig met het electra in de gang.

 

 

 

 

© Copyright 2007 - Recht door Zee