week 20 (mei 2009)

Met de uitloop van het Disneylanduitstapje en moederdag begint deze week niet erg productief. Maar door de week gaat het weer in volle gang vooruit.

Albert is weer van de partij en gaat weer aan de slag met afwerklatjes voor alle kozijnen en plaatst de panelen in alle deuren in de bijkeuken. En verder nog wat schuur, kit, plamuur en bijschilderwerk. Tevens nodigt hij een oud-collega (Hans, bedankt!) uit om samen een dagje laminaat te leggen, wat dus resulteert in het feit dat ineens het laminaat in de slaapkamer volledig ligt, de plinten in de kamers van Madelief en Peer en ook nog een stuk van de studeerkamer (dat laatste valt nog even te bezien of dat een slimme actie was, maar dat zien we dan wel weer). In ieder geval weer een heel ander zicht. Albert zijn enthousiasme leidt er wel toe dat het werk thuis blijft liggen (dacht Ineke eindelijk een huisman te hebben en nou moet ze op haar vrije dag toch nog zijn werk doen ;-))

Jean-Pierre komt zo nu en dan ook nog even langs om aan zijn nieuwe monnikenwerk te werken: het afschuren van de oude deuren van de woonkamer.

Annelies plamuurt ook nog een avondje spijkergaatjes in de deuren en gaten rond stopcontacten en dergelijke, want in sommige kamers moet nu echt de laatste afwerking gebeuren. (let wel: in sommige!)

Dicky gaat verder met bestraten en ondanks een kleine tegenvaller (2 kinderen die door een strakgetrokken zandbed zijn gedenderd) lukt het hem om te zorgen dat het einde van de week de bestrating tot voorbij de achterdeur loopt. Ondertussen is er weer een lading grond gebracht want naast de bestrating ligt de grond nog te laag, waardoor de stenen nu nog niet aangetrild kunnen worden. Er moet dus ook nog een hoop gekruid worden.

 

© Copyright 2007 - Recht door Zee