week 36 (aug-sep 2009)

Hoewel onze handen jeuken om binnen de laatste dingen af te maken, moeten we deze zaterdag ons nog even op de tuin focussen. Gelukkig met hulp van veel familie en een tuinfrees maken we nu het linkerdeel van de voortuin klaar voor het gras. Op dinsdagavond kunnen we wederom op familiehulp rekenen en worden de graszoden erin gelegd. Inmiddels is ook het stellingmateriaal van het terrein verdwenen, dus de tuin is er helemaal klaar voor. In de achtertuin wordt tussen de bedrijven door ook nog even aan een paadje naar de speelkuil gewerkt.

Het begin van deze week staat vooral in het teken van de laatste lootjes. Laminaat op de overloop. Vloer van de badkamer lakken, plinten, etc.

Maar deze week is ook de week van de verhuizing!!!!!!!!

Op 2 september is de start van de verhuizing gepland. 's Morgens gaan we eerst nog aan de slag met schoonmaakwerkzaamheden, vloer badkamer nog eens lakken, meubeltjes in elkaar zetten. Met hulp van Albert, Ineke, Jan Korst en later ook nog Dicky verzetten we heel wat werk. 's Middags kan het gesjouw beginnen, met als resultaat dat 's avonds de bedden in de slaapkamers staan en ook tafels en stoelen en veel dozen. Maar goed genoeg om er te slapen. Grappig is dat Jan en Sanne getuigen zijn van onze eerste maaltijd in de kerk (friet) en het feit dat we hier onze eerste nacht door gaan brengen. Niet dat hij vaak paraat stond om mee te helpen, maar ja, je moet op het juiste moment pieken, zoals hij zelf zegt.

De volgende dag gaat de verhuizing verder, met alle ups en downs. Er moet nog een hele keuken ingepakt worden en er sneuvelt een ruit in de deur van de woonkamer van het oude huis. Aan het einde van de dag heeft Annelies het helemaal gehad. Dus de dag eindigt met in ieder geval een ingerichte keuken, maar voor de rest vooral veel dozen...

Dozen die overigens wel makkelijk blijken te zijn om plinten tegen de muur aan te drukken om vast te lijmen.

 

© Copyright 2007 - Recht door Zee