week 33 (aug 2007)

De hulptroepen vanuit Nijmegen (Peter en Pim) zijn dit weekend weer paraat. Samen met Jan storten ze zich op het opmetselen van de inkomsthal. Annelies vermaakt zich met de kids met het snoeien van de planten langs de oprit, zodat dit weer wat beter toegankelijk wordt.

In de badkamer wordt deze week beton gestort op de plaats waar de douche moet komen, waarmee een definitief einde komt aan de discussies hoe groot het nu moet worden, want dat ligt dus nu vast. Verder wordt er al één muur van de badkamer bezet.

De eerste verdieping wordt verder opgesierd met nog een stukje vakwerk: De houten trap naar de tweede verdieping wordt geplaatst. Om het mooie hout zo snel mogelijk te beschermen gaat Annelies meteen naar de winkel om verf te halen. Op dinsdag 14 augustus wordt dan ook het eerste blik verf geopend en hopelijk volgen er nog snel veel meer, want een stukje afwerken geeft een heel goed gevoel.

Verder wordt er weer druk aan deurkozijnen gewerkt. In totaal zijn het nu toch al 8 kozijnen die in elkaar gezet zijn. Aan het einde van de week hebben ze bijna allemaal een plek gevonden en begint de indeling van de 1e verdieping steeds duidelijker te worden. 

Tegen het einde van de week wordt een deel van de nieuwe ramen geleverd. We kijken met smart uit naar de plaatsing hiervan, want dat zal weer een hele verandering geven.

Klik hier voor de bijbehorende plaatjes

© Copyright 2007 - Recht door Zee