week 38 (sept 2007)

Deze zaterdag is het opruimdag. Als je een rondje doet kom je toch weer een kar vol bouwafval tegen. Ondertussen schroeft Jan houten platen met isolatie tegen de plaats aan de voorgevel waar de meterkast en alle aansluiting voor gas etc. moeten komen.

Op zondag proberen we het een en ander uit te zetten voor de op stapel zijnde sanering en om uit te rekenen hoeveel keerwanden we nodig zullen hebben. En zodoende wordt het ook hoog tijd om de plannen voor de tuin wat concreter op papier te zetten. Met zoveel ruimte kun je alle kanten op en dat zullen we dan ook doen. Maar voor het zover is...

Jan houdt zich deze week vooral bezig met het uitlijnen van ankers voor de staalconstructie. Met dank aan Michel voor de tekeningen!

Annelies begint met het schuren van de houten lambrizering rondom het portaaltje. Aangezien die er nog goed uitziet willen we die toch graag behouden. Verder is de lambrizering in de kerk al volledig weg.

Ondertussen wordt er mondjesmaat aan het dak gewerkt. Af en toe schiet het weer een paar dagen lekker op en af en toe ligt het helaas weer een tijd stil. Met een half dak open kan het behoorlijk nat worden binnen.

De werkzaamheden aan de ramen zijn ook nog niet voltooid, maar aangezien de halfronde bovenramen voor in het woongedeelte voor de tweede keer verkeerd geleverd zijn, is dat weer even uitgesteld.

Nog even een blik op de ramen

© Copyright 2007 - Recht door Zee