week 4 (jan 2008)

In het weekend wordt het randisolatie gebeuren afgerond en besluit Jan dat er genoeg buizen nu in de vloer moeten liggen. Al die omhoog stekende uiteinden zijn voor de kids blijkbaar erg interessant en Peer is dan ook erg benieuwd wat er gebeurt als je er een schroefje in gooit. Er gebeurt niet veel, behalve dat mama boos wordt en even heel duidelijk maakt dat ie dat nooit meer mag doen. Gelukkig weet Peer feilloos te zeggen in welk buisje hij het schroefje heeft laten verdwijnen, dus kan het euvel snel hersteld worden.

Deze week worden de werkzaamheden aan de vloerverwarming afgerond en is de benedenverdieping een grote maar gestuctureerde wirwar van buizen.

De planning was dat deze week de vloer gestort zou worden, waardoor we een aantal dagen niet in de kerk kunnen werken. Hoewel dit uiteindelijk tot volgende week wordt uitgesteld en we dus toch verder kunnen, verleggen we onze werkzaamheden naar een plek waar de urgentie even iets hoger ligt. De kerk moet niet af voor carnaval, maar de wagen wel...

 

© Copyright 2007 - Recht door Zee