week 10 (maart 2008)

Deze week wordt er nog flink geplamuurd, ter voorbereiding van de grote familieverfdag. Aan het einde van de week staat de carnavalskamer, Peer's kamer, een halve kamer van Madelief, een halve slaapkamer van Jan en Annelies en in de zaak de onderkant van de tussenwand allemaal schilderklaar.

Jan blijft ondertussen in de weer met veel buizen. De kabelgoot in de zaak wordt voor het grootste deel opgehangen. De bedoeling is dat de verschillende buro's hierop in kunnen pluggen voor stroom en netwerkaansluiting. Verder moet er nog behoorlijk wat buizen voor waterleiding en stroom weggewerkt worden. Dat betekent toch nog wat sleuven slijpen en uitbikken. Dat betekent weer een hoopje puin (ik dacht dat het laatste buitengebracht was?). En toevallig is Annelies altijd in de buurt als er puin ligt om afgevoerd te worden. Gek, hoor.

Deze week wordt ook het halletje deels opgeruimd, want stiekem zijn er weer hoekjes die een verzamelplek worden van bouwmateriaal, vooral hout. Alles gaat zoveel mogelijk de container in, want het werkt nou eenmaal een stuk lekkerder als je de ruimte hebt (en dat wil je nou eenmaal als je een kerk gekocht hebt).

Verder mag de vloerverwarming in de zaak aan. Weer een stapje dichterbij naar comfort. De vloer is overigens nog niet helemaal in orde want de naden zijn nog niet goed. Hopelijk komen ze daar binnenkort wat aan doen.

En natuurlijk gaan de werken van de firma Neve ook gewoon door en begint ons huis steeds meer op een fabriek te lijken met al die buizen, kranen, etc.

Klik hier voor de bijbehorende plaatjes

© Copyright 2007 - Recht door Zee