week 18 (april-mei 2008)

't Hekkenhuis maakt deze zaterdag het hek af. Het resultaat is super! Inclusief afstandbediening! Lekker handig (of decadent...)

Annelies schildert de achterwand van het keuken-wcblok en de muren van het keukentje in de witte latex, terwijl Jan nog maar eens een sleuf slijpt voor nog een leiding in de muur (zou dit dan de laatste zijn?).

Pa Vinke gaat deze week verder met het afwerken van de wanden van het portaaltje cq museum.

De firma Ploegaert begint deze week aan het isoleren en afwerken van de voorgevel en buiten wordt er verder aan de stelling gebouwd.

Jan stort zich deze week op het monteren van ankers aan de buitengevel op de plaatsen waar later iets aan bevestigd moet worden. Dit moet met het oog op de buitenisolatie van te voren bedacht worden. We proberen dus weer goed vooruit te denken wat er eventueel allemaal nog aan de gevel moet komen.

Verder worden er nog wat wagens zand aangevoerd. Normaal gezien zou er nu geen zand of grond meer aangevoerd moeten worden.

En aan het einde van de week verft Annelies het keuken-wcblok in de zaak in de definitieve kleur: heel beschaafd gebroken wit (of gebroken goor zoals sommigen zeggen).

 

© Copyright 2007 - Recht door Zee