week 24 (juni 2008)

Deze week wordt er weer druk in het zakelijke deel van de kerk geklust. De wc's worden opgehangen en dat maakt dat we meteen zin hebben om maar eens even lekker voor al het bijbehoren te shoppen zoals toiletrolhouders etc. In onze gedachten is het al allemaal afgewerkt, maar voorlopig zit het nog gewoon in de doos. Het feit dat we weer een werkende wc hebben is in ieder geval al een verademing, want de oude wc die nu al zeker een half jaar met een emmer water wordt doorgespoeld gaat er echt niet frisser uitzien.

Bij de wasbakjes wordt een blauw vlak geschilderd in plaats van tegels. Dat zijn de leuke dingetjes die we net even anders doen dan veel mensen en het geeft de burger moed als je je af en toe al met dat soort details mag bezighouden. Op de muur boven het keukenblad wordt het stucwerk nog bijgewerkt, want na het monteren van de spotjes erboven, moesten we toch concluderen dat we in de familie maar 1 persoon hebben die dit echt goed kan (en ome Peet natuurlijk). De gave om mooi stucwerk af te leveren gaat blijkbaar niet automatisch over van vader tot zoon.

Deze week worden ook de ramen aan de voorkant vervangen. In de twee buitenste ramen waren zwarte strepen ontstaan tussen het dubbelglas. De ramen zijn nu vervangen en we zijn erg blij dat dit verder zonder juridisch getouwtrek kan worden volbracht.

Deze week wordt verder nog wat houtwerk van de kasten aan de voorkant in de kerk in de grondverf gezet en Jan maakt een koof achterin de zaak die een balk en leidingwerk wegwerkt en waarin we meteen spots gaan monteren.

 

© Copyright 2007 - Recht door Zee