week 27 (juli 2008)

Dit weekend staat dus in het teken van het feest van Paula en Alex. Annelies trekt zich welliswaar eerst terug tot in het topje van de steiger om het ronde raam aan de buitenkant in de lak te zetten. Later wordt het erg moeilijk om daar nog bij te kunnen. Binnen doen we voor het feest nog wat afwerking, zoals het afkitten van aanrechtblad, wc's en wasbakjes.

Jan haalt buiten de netten van de stelling af zodat er al iets meer zicht op de nieuwe muren komt. De reacties van de omwonenden zijn tot dusver in ieder geval positief.

's Avonds blijkt de kerk in ieder geval een prima locatie voor een feest. Er blijken in ieder geval gegadigden genoeg om ook eens wat te vieren in de kerk. Een gemiste kans als horecagelegenheid, maar daar kunnen wij niet om treuren. Na 10 jaar leegstand heeft iedereen genoeg kans gehad en nu is het lekker ons stekkie.

Annelies zorgt verder deze week dat het raampje nog tweemaal gelakt wordt en Jan monteert de regenbuizen weer allemaal terug. Verder maakt Annelies ook nog even de ramen aan de buitenkant een keer schoon, want er blijkt een vettige smurrie op te zitten. Een beetje een haastklus, want we hebben akkoord gegeven dat de stelling vanaf donderdag weg mag. We wachten dus in spanning af...

 

© Copyright 2007 - Recht door Zee