week 44 (oktober 2008)

Met frisse moed gaan we deze week weer aan het werk. Ook Dicky is weer van de partij. De electriciteit in de slaapkamer wordt afgemaakt zodat ook deze kamer klaarstaat om een plafond in te leggen. Verder wordt er een lamp in Madelief's kamer opgehangen en worden de gaten in het plafond van de keuken geboord voor de inbouwspots.

Buiten wordt verder gewerkt aan het overdekt terras. De platen worden verder vastgeschroefd, boeiborden worden gezaagd, etc.

Jan en Dicky maken ook nog een start met de stukjes vloer boven de kasten aan de voorkant in de kerk (maar goed afmeten is dit keer niet Dicky's sterkste kant) en 1 rand van de bovenverdieping (aan de kant van de wc's wordt met metaalplaat afgewerkt.

Annelies schildert deze week één van de tussendeuren aan beide kanten. Aangezien alles 2x in de lak moet heeft ze nog even te gaan voordat de voltooiing van het halletje gevierd kan worden.

Pa Vinke is voor zijn werkzaamheden weer een verdieping lager gegaan en is deze week druk doende met het plamuren en schuren van het plafond in de keuken. Aan het einde van de week staat alles strak en wordt het plafond voor de eerste maal in de witte latex gezet. Dan heb je toch al het "bijna-af"-gevoel (zij het dat de keuken natuurlijk nog geplaatst moet worden) 

© Copyright 2007 - Recht door Zee